Слово засновника

Владислав Бурда,

Президент RedHead Family Corporation

23 роки тому, у далекому жовтні 1994 року, народилася компанія «Європродукт», тепер відома як RedHead. За цей час наша команда пройшла довгий шлях від невеликої групи підприємців-менеджерів, яким вистачало однокімнатного офісу, до великого колективу з 2200 співробітниками, які зараз живуть і працюють у багатьох містах України.

Будь-яка компанія несе в собі певне значення. І вона може існувати так довго, допоки її значення зрозуміле та важливе клієнтам, партнерам й акціонерам. Для цього необхідно постійно визначати для себе сенс власної діяльності та винаходити компанію наново, відповідно до духу часу.

Сенс нашої компанії полягає в тому, щоб зробити процес годування, виховання, навчання та розвитку дітей зрозумілим, цікавим та найзручнішим для батьків. Тому ми безперервно розширюємо географічне покриття, асортимент і рівень пропонованих товарів і послуг для дітей, використовуючи нашу дистрибуцію на всій території України, роздрібну мережу та фешн-бутики.

Що вирізняє нашу компанію з-поміж інших? У нас особлива корпоративна культура, яка ґрунтується на постійному навчанні та розвитку. У нас працюють здебільшого щасливі люди. Ми не боїмося структурувати хаос і будувати досконалу систему управління, основою якої є повага та довіра. Ми – одна з небагатьох компаній в Україні, яка наважилася суть володіння та управління, які притаманні сімейному бізнесу, висловити в назві: RedHead Family Corporation.

Наша компанія, крім комерційної діяльності, є основоположником громадської організації – «Асоціації власників сімейних компаній України». Тому ми маємо бути взірцем правильної системи підготовки спадкоємців до відповідального володіння та прикладом побудови прозорої та підзвітної системи управління, здатної виявляти всіх найкращих людей, наділяти їх достатніми ресурсами для реалізації їхніх здібностей і талантів та винагороджувати за ефективну роботу.

Як відомо, в основі управління сімейної компанії завжди є певні цінності. Цінності її власників. Наші цінності сформульовані на цьому сайті, і ми будемо дуже раді активно співпрацювати з тими, хто їх поділяє.