Спецвипуск журналу БІЗНЕС включив Владислава Бурду до топ-10 «Інвесторів нової України»

На початку жовтня вийшов черговий номер спецпроекту журналу «Бізнес», який має на меті висвітлення діяльності українських компаній, що формують міжнародний імідж України.

Як пише видання, «Вони створюють не лише продукти в Україні, а й нові правила гри та піднімають планку стандартів якості. Вони ведуть свою діяльність прозоро, їхній бізнес має високу репутаційну складову, вони масштабують свій досвід на всі стосунки. Вони створюють високу додану вартість своєї продукції, регіону та країни на глобальній карті. Вони це Інвестори нової України. Ті, хто всупереч падінню економічних показників та складним політичним розкладам, продовжують працювати та інвестувати у країну».

БІЗНЕС виділив 30 таких інвесторів: 10 осіб, 10 проектів, 10 міжнародних компаній. Засновник і президент RedHead Family Corporation Владислав Бурда потрапив до списку десяти осіб, які своїм прикладом задають тон розвитку галузей та нових ринків.

Експерти БІЗНЕСу називають їх представниками нового покоління українських бізнесменів, які працюють не лише на фінансовий, а й на соціальний прибуток, які інвестують в імідж України та формують її майбутнє.