Журнал «НВ» визнав Владислава Бурду взірцем для наслідування

У вересневому номері журналу «НВ» (№34) вийшов матеріал «Перші», в якому експерти та журналісти видання зібрали 17 українських бізнесменів, які можуть бути зразком для наслідування. Одним із них став президент RedHead Family Corporation Владислав Бурда.

«В Україні рейтинги бізнесменів враховують розмір їхніх активів чи успішність їхніх компаній. «НВ» у партнерстві з Bendukidze Free Market Center вперше в країні створив інший рейтинг вітчизняних підприємців: список людей, які можуть бути взірцем для наслідування.

Їх лише 17 осіб. Вони не посідають перші рядки рейтингу найбагатших українців. Але все одно вони — Перші.

Майже всі вони збудували свій бізнес із нуля, а не завдяки приватизаційним аукціонам. Вони створили компанії, які надихають інших. І зробили це настільки чесно, наскільки це було можливо в корумпованій та неефективній країні. А ще вони відкривали нові напрями підприємництва та розвивали ділове середовище. Тепер їхній приклад може стати орієнтиром для тисяч інших бізнесменів.

Експертами, які допомогли «НВ» та Bendukidze Free Market Center відібрати кандидатів на роль Перших, стали майже чотири десятки людей: представники бізнес-шкіл і міжнародних організацій, інвестиційні банкіри, підприємці. Кожен з опитаних міг назвати трьох претендентів, які, на його думку, могли б бути взірцем для вітчизняних бізнесменів. Підсумковий список містить прізвища тих, кого згадували під час відповідей найчастіше.

«НВ» не тільки розповість про всіх 17, а й дасть змогу кожному з них висловитися про принципи роботи, мотивацію та погляди на життя. Матеріал виходитиме у «НВ» раз на два тижні у форматі інтерв'ю, які візьме Володимир Федорін, один із засновників Bendukidze Free Market Center».

https://magazine.nv.ua/article/post/67096-pervye