Рейтинг HIT-2013: «На добраніч» – найкращий дитячий чай

Продукція торгової марки Smarty Family продовжує завойовувати ринок, отримуючи дедалі більше позитивних відгуків від покупців.

Органічний чай Smarty Family «На добраніч» переміг у номінації «Найкращий дитячий чай» за результатами рейтингу HIT-2013.

Цей рейтинг щорічно створює журнал «Твоє малятко». Мета проєкту – допомогти батькам розібратися в асортименті товарів для малечі.

Вода Smarty Family поступилася першістю в номінації «Найкраща дитяча вода» лише ТМ «Малятко» – перевага переможця становила лише два бали.

До складу журі конкурсу ввійшло 10 українських сімей, які мають дітей до трьох років. Їхні батьки – це зірки шоубізнесу, експерти в галузі дитячої медицини та постійні читачі журналу.

Протягом трьох місяців судді тестували продукцію в 110 номінаціях (харчові продукти, засоби гігієни, косметика, іграшки, а також інші дитячі товари) та оцінювали товари за різними характеристиками в спеціально розробленій анкеті.

Варто зазначити, що переможцями в 12 номінаціях цього рейтингу стали 15 продуктів, з якими співпрацює корпорація RedHead, що додатково підтверджує: ми вибираємо та продаємо найкращі товари найкращих брендів.