«Антошка» розпочинає співпрацю з британською мережею Hamleys

Кінець 2017 року ознаменувався для мережі «Антошка» початком співпраці з Hamleys — культовим дитячим супермаркетом іграшок. 

Своїм корінням ця британська мережа сягає XVIII століття, і дотепер це один із найбільших дитячих супермаркетів у світі. Компанії домовилися про те, що RedHead розвиватиме цей бренд в Україні.

Напередодні новорічних свят товари від британського партнера вже з'явилися у форматі «shop-in-shop» у магазинах «Казка» в Києві, «Мега Антошка» в Одесі та ТРЦ «Мост Сіті» у Дніпрі. Цей досвід дасть змогу протестувати механізм співпраці, і вже наступного року компанія окремо відкриватиме магазини Hamleys у нашій країні.

Ексклюзивні іграшки й дотик до британської легенди – компанія RedHead дарує нові радісні емоції дітям і дорослим.

 

Для довідки

Hamleys — найстаріший і найбільший магазин іграшок у світі. Свій перший магазин «Ковчег Ноя» Вільям Гемлі відкрив у Лондоні на Хай Холборн 1760 року, а 1881 він переїхав на Ріджент-стріт, де знаходиться досі. 7 поверхів, 5 тисяч квадратних метрів, 50 тисяч найменувань іграшок, 5 мільйонів покупців щороку – ось що таке лондонський Hamleys.

Він фігурує в багатьох світових путівниках як яскрава визначна пам'ятка столиці Великобританії. Це справжня легенда як для професіоналів дитячого ритейлу, так і для покупців. За свою історію Hamleys двічі ставав офіційним постачальником королівського двору, і понині до нього навідуються члени королівської родини. Особливий асортимент і неповторна атмосфера - ось що вирізняє Hamleys.

Це не просто магазин, це магазин-свято. Окрім Лондона та Британії, Hamleys широко представлений у всьому світі. Сьогодні у 24 країнах світу відкриті близько 140 магазинів Hamleys.