Назустріч радості! Відбувся третій всеукраїнський корпоративний забіг для співробітників RedHead Family Corporation та Invogue Fashion Group

Займатися спортом весело, отримувати від цього подвійне задоволення, а ще й корисно проводити час разом із колегами — цілком реально. Вже третій рік це доводять співробітники RedHead Family Corporation та Invogue Fashion Group.

16 червня 2018 року в Одесі, Києві, Харкові, Львові та Дніпрі ми знову організували спільний корпоративний сімейний забіг RunForFun. У ньому взяли участь співробітники компаній, члени їхніх сімей, наші друзі та партнери, долучилися навіть колишні колеги, які вже не працюють в RedHead Family Corporation.

Цей суботній ранок для багатьох активних і працьовитих людей, які мають життєві девізи «Здоровий спосіб життя» та «РОБОТАГРА», пройшов в атмосфері веселощів, радості та азарту. Вкотре співробітники одеського Invogue порадували своїм естетично продуманим екіпіруванням, ексклюзивними плакатами та гаслами. А RedHead – масовістю та загальним фаном. У всіх містах нікого не залишили байдужим чоловічі та жіночі забіги. А справжнє розчулення та море позитиву всім принесли бігові змагання наших чудових діток та їхні щасливі обличчя під час нагородження переможців.

Слід зазначити, що ми вибрали забіг як корпоративний захід не випадково. Ми біжимо, бо біг — це рух уперед. Ми змагаємось, бо це частина нашого життя. Ми прагнемо брати участь сім'ями, тому що RedHead — це сімейна корпорація не тільки з огляду на систему управління.

Ми сподіваємося, що дедалі більше сімей долучатимуться до забігу Run For Fun. Тому що саме тут ми радіємо, знайомимося, спілкуємося та дізнаємося про нових героїв. І найголовніше — це зближує нас!