Корпоративний забіг RUN FOR FUN

Для людей біг має різне значення: для когось це вид дозвілля та відпочинку, для іншого – спосіб боротьби зі стресом, для третього – змагальний інтерес, а для четвертого – можливість мати хорошу фізичну форму. Кожен знаходить свою мотивацію, яка надихає бігати.

У RedHead Family Corporation такий мотив сформулювали ще 2016 року, коли відбувся перший корпоративний забіг Run For Fun. Вже чотири роки поспіль компанія підтримує традицію і на початку літа організовує для співробітників в Одесі, Києві, Харкові та Львові спортивний день!

Цього разу одеський забіг символічно випав на День захисту дітей – 1 червня. Свої сили на дистанції продемонстрували 39 чоловіків, 72 дівчини та 51 дитина.

У результаті призери отримали медалі, дипломи та подарунки від організаторів. Відповідальним за настрій гостей Run For Fun традиційно був Владислав Борисович Бурда. Він привітав присутніх, а потім подякував їм за участь: «Турбота про співробітників – одна з основ роботи нашої компанії. Адже бізнес – це насамперед люди, а рівень їхньої мотивації та щастя прямо пропорційний сприятливій атмосфері в колективі та успіху компанії!»