Ювілей RedHead Family Corporation

6 вересня 2019 року RedHead Family Corporation офіційно відсвяткувала 25-річчя. Співробітники, партнери та гості компанії зібралися на березі моря в літньому клубі «Мантра» в Одесі, щоб підбити підсумки роботи за чверть століття та обговорити задуми на майбутнє. 

Цього вечора пролунало чимало теплих слів від давніх партнерів RedHead Family Corporation і друзів Владислава Бурди. Власники A. C. Haase Альберт та Крістіна Хаазе подякували за багаторічну дружбу та теплі взаємини в умовах розвитку та кризи. Співвласники банку «Восток», Вадим та Лія Мороховські стали прикладом великої інтеграції банку з українським бізнесом.

Про вплив Корпорації та FBN Ukraine, створеної з ініціативи Владислава Бурди, на вітчизняний бізнес та підтримку сімейних компаній розповіла Со-СЕО FBN Ukraine Лариса Мудрак, а стратегічний директор агентства KNSKA Марк Кестельбойм відзначив розвиток компанії в брендингу та айдентиці.

Почесний гість свята — генеральний директор «Атлантік Брендс» Емір Хркович. Саме він став ідейним натхненником і вчителем для молодої компанії «Європродукт», коли 1996 року, працюючи представником Kolinska та Fructal на території всієї СНД, відвантажив партію соків вартістю $50 тисяч без передплати. Емір Хркович став першим великим партнером «Європродукту» та «хрещеним батьком» дистрибуційного напряму компанії, а згодом сприяв відкриттю почесного консульства Словенії в Одесі, що зробило цю чудову країну ближчою для інших підприємців України.