Команда бутиків мережі Daniel пройшла тренінг у гуру luxury-сегменту

Жан-Клод Рустан, який понад 10 років обіймав посаду директора з навчання персоналу Louis Vuitton, приїхав на два дні до Києва на запрошення керівників Daniel.

Ексклюзивний тренінг Жан-Клода Рустана 22-23 листопада було організовано двома компаніями-партнерами: мережею бутіків Daniel і мережею ювелірних салонів «Абрикос».

Жан-Клод Рустан – бізнес-консультант Chanel, Bonpoint, Sofitel, Relais et Chateaux, Maurice Lacroix, Ebel; професор Luxury MBA в ESSEC Business school, професор Luxury Marketing MBA в Institut Superieur de Gestion, лектор European Business School.

Проте його візитівкою є 13-річна діяльність директора з навчання персоналу Louis Vuitton. Славнозвісність брендованої сумки, що викликає шалений ажіотаж протягом останніх десятиліть, – це зокрема заслуга кожного окремого продавця, який пройшов школу Жан-Клода Рустана.

Жан-Клод Рустан:

«Люкс – це ідеально. Це або ідеально, або люкса немає. Люкс відрізняється від рутинного та повсякденного. Люкс — це не краще за щось. Люкс — це щось особливе, інше…»

Люкс — це сума ідеального персоналу та ідеальної атмосфери в магазині, яка створена з безлічі ідеальних, індивідуалізованих, продуманих деталей. І саме стратегії, деталі створення «ідеального» вчить Жан-Клод Рустан. Його майстер-клас запропонував структурований і коучинговий підхід, спрямований на персональний розвиток продавців-консультантів, а короткі навчальні відео з прикладами правильного та неправильного сервісу в бутиках надихнули керівників Daniel на створення власних навчальних програм подібного стилю.

Коучинг, цілеспрямоване підвищення усвідомленості, відповідальності, мотивації продавця до презентації товару покупцеві, ефективної комунікації з покупцем — найбільш актуальні напрями роботи Daniel наступного року.

Тренінг для співробітників Daniel та «Абрикоса» відвідали також два бізнес-тренери RedHead: Наталія Муравенко та Крістіна Єрьоменко. Завдяки їхній участі основні тези тренінгу мсьє Рустана будуть використані в навчальній програмі для всіх продавців мережі Daniel.