Турнір із «Монополії» #beatthefounder триває

14 та 15 січня відбулися турніри з «Монополії» у магазинах «Антошка».

Ось уже другий рік поспіль засновник компанії RedHead Владислав Бурда та його син Дмитро збирають гравців у «Монополію» на мінітурнір #beatthefounder у ТРЦ «Мега Антошка» в Одесі. Вперше одночасно з одеським заходом турніри пройшли у Дніпрі та Харкові, об'єднавши любителів і досвідчених гравців у популярну настільну гру за столами.

Цікаво спостерігати, як змінюється масштаб змагання та кількість фанатів гри на прикладі одеського турніру: цього року за цінні призи від мережі «Антошка» та Hasbro Gaming боролися 30 гравців на 5 столах. Традиційно місце за ігровим столом №1 одеського турніру зайняв засновник і президент компанії RedHead Family Corporation Владислав Бурда. Інакше й бути не могло, адже гасло турніру #beatthefounder має на увазі можливість кинути виклик і поборотися за перше місце із пристрасним шанувальником та експертом із «Монополії» – Владиславом Бурдою.

Кількість шанувальників «Монополії» постійно зростає, і це не дивно, адже вона дарує гравцям яскраві емоції та певний бізнес-досвід. Учасники обмінялися враженнями та одноголосно підтримали ідею влаштовувати такі заходи регулярно. Тому вирішили, що наступний турнір із «Монополії» відбудеться вже у травні цього року!