Новий магазин «Антошка» в Києві

18 березня в ТРЦ «Lavina Mall» у м. Київ відкрився новий магазин мережі «Антошка». 

Яскраве та захопливе відкриття вразило не тільки дітей різного віку, а й дорослих. Церемонія розпочалася з веселої шоу-програми за участі казкових персонажів. Сучасні флешмоби стали сюрпризами не лише для клієнтів магазину «Антошка», а й привернули увагу всіх відвідувачів торгового центру.

Це перший магазин, який відкрито повністю оформленим у новий люмерський стиль. Люмери наповнили весь магазин світлом, яскравими фарбами та дитячою радістю. Адже головне завдання оновленого магазину «Антошка» – зацікавити й залучити найменших клієнтів. Невисокі стелажі з іграшками, демонстраційні столики для вивчення сучасних іграшок, регулярні майстер-класи, починаючи з першого дня роботи магазину – все це захопить дітей і зробить їх повноправними клієнтами, які беруть активну участь у процесі купування. Батьки, безумовно, оцінять сучасні корнери відомих брендів, ексклюзивно представлених у мережі «Антошка»: стильний італійський одяг Blukids, натуральне взуття з Іспанії Pablosky, повсякденний одяг Silversun. Адже такі корнери вже мають успіх у клієнтів Києва, Одеси та Львова.

Яскравий і сучасний магазин у Києві ознаменував собою початок нової ери в мережі загалом! Скоро чарівні люмери стануть невіддільною частиною оформлення кожного магазину «Антошка»!