Зустрічі словенських консулів

2014 року Владислав Бурда став ініціатором створення дипломатичної спільноти, об'єднаної навколо Республіки Словенія. 

До цієї спільноти Владислав Борисович запросив почесних консулів Словенії в сусідніх країнах: Грузії, Вірменії, Молдові. У цих державах акредитовано посольство Республіки Словенія, розташоване в Києві та очолюване надзвичайним і повноважним послом Республіки Словенія в Україні пані Наташею Прах.

Почесні консули – це обрані посольством та урядом Республіки Словенія люди, які підтримують культурні й економічні зв'язки між своїми країнами та Словенією і представляють інтереси Словенії  на батьківщині. Вони є провідниками словенських товарів, курортів, компаній і культури. Водночас почесні консули демонструють характер і можливості своїх рідних країн словенським партнерам.

Перша подібна зустріч відбулася в березні в почесному консульстві Словенії на території головного офісу RedHead в Одесі. Другий форум пройшов у листопаді в Харкові, де працює ще один почесний консул Республіки Словенія в Україні – Анатолій Бондаренко. Його компанія, як і RedHead, є учасником «FBN-Україна» – Асоціації власників сімейного бізнесу.

2015 року планується проведення зустрічі словенських консулів у Батумі та Києві.