Підсумкові збори: «RedHead – це Україна!»

26 лютого 2015 року в центральному офісі RedHead Family Corporation в Одесі відбулися підсумкові збори за результатами 2013-2014 років.

2014 року Україна пройшла крізь потрясіння, зазнала безліч змін. Наша країна зміцніла, попри погіршення економічних обставин, політичну нестабільність і примарне майбутнє. Ці події не оминули й RedHead Family Corporation. 2014 року компанія опинилася в епіцентрі подій одразу в кількох містах України, втратила флагманський бутик Daniel у Музейному провулку в Києві, зупинила роботу в зоні АТО й окупованому Криму, оновлювалася команда керівників, змінювалася структура компанії. У складні для країни та бізнесу часи власники й топменеджери компаній серйозно замислюються над тим, чи варто взагалі організовувати корпоративні заходи чи витратити ці кошти на щось інше?

У RedHead переконані, що найбільша цінність компанії – це люди та їхній потенціал. Тому коли перед Владиславом Бурдою, президентом і засновником RedHead Family Corporation, постало запитання, чи проводити щорічні підсумкові збори у 2015 році, відповідь була очевидною: «Безперечно, так!» Адже корпоративні заходи створені саме для того, щоб згуртувати команду, підтримати корпоративний дух за таких нелегких часів, стимулювати співробітників до продуктивної роботи.

26 лютого 2015 року в центральному офісі RedHead Family Corporation в Одесі відбулися підсумкові збори за результатами 2013-2014 років. Захід був організований в українському стилі з гаслом «RedHead – це Україна!». Десять найвищих нагород отримали лідери-професіонали з визначними результатами, саме ці люди випереджають час своїми підходами до розв’язання бізнес-завдань. Володарі найвищої нагороди — взірець для всієї команди RedHead.

Були відзначені «Майстри успіху» – співробітники, які досягли високих результатів, продемонстрували лідерство та навички успішних комунікацій, впроваджували зміни та інновації, наполегливо йшли до перемоги, заряджали позитивом і драйвом людей довкола, брали на себе роль наставників та майстрів «здорового майбутнього».

Крім того, нагородили «Золотий фонд компанії» – співробітників, у яких, безперечно, є великий потенціал, які не бояться труднощів і відкриті для виконання нових амбітних планів.

RedHead пишається тими, хто був із компанією не лише 2014 року, а й багато років до цього. Під час підсумкових зборів відзначили співробітників, які пройшли з RedHead крок за кроком шлях завдовжки 10 і 15 років. Це, безсумнівно, ті, хто вже зріднився з RedHead і вважає компанію своєю сім'єю.

Насамкінець президент RedHead нагородив почесними дипломами команду топменеджерів — Dream Team. Вони йшли назустріч невідомості першими, вказували шлях, вірили у свої команди та мотивували їх.

Всі співробітники, які отримали нагороди під час зборів, — це гордість компанії, її майбутнє та конкурентна перевага!

День був насичений емоціями та враженнями. Корпоративний фільм про події та результати 2014 року чудово підсумував те, що нам вдалося пройти разом. Владислав Бурда, президент RedHead, зазначив, які цілі на нас чекають попереду, а завдяки його вступній промові з'явилася віра в розквіт України та вихід компанії на новий рівень розвитку. Зараз усім складно дивитись оптимістично в невиразне майбутнє, але коли поряд люди, які заряджають власним прикладом, нам все під силу!