Річні збори RedHead і концерт Михайла Казініка

RedHead Family Corporation організовує творчий вечір Михайла Казиника для своїх співробітників і їхніх сімей.

«…Слухати його можна нескінченно. Він по-іншому тлумачить звичні речі та перевертає догори дриґом непорушні істини».

Михайло Казінік, музикант, мистецтвознавець, педагог, письменник, член Міжнародної комісії мистецтв виступив 8 лютого у великій залі Одеської обласної філармонії під час закритого заходу, організованого RedHead Family Corporation для своїх співробітників і партнерів компанії.

Цей музичний вечір, на який співробітників RedHead запросили разом із сім'ями, став подарунком компанії до закінчення фінансового року. Напередодні в центральному офісі RedHead відбулося підбиття підсумків 2012 року та нагородження найкращих співробітників корпорації, які прийшли на річні збори з усіх регіональних філій.

На святковий вечір у філармонії RedHead також запросив своїх партнерів з FBN Ukraine – власників «Трансінвестсервіс» (ТІС) та «Корпорації МІРС» разом зі співробітниками цих сімейних компаній.

Програма під назвою "Таємні знаки культури", підготовлена ​​Михайлом Казініком, розкриває внутрішні "коди" класичних творів літератури, музики та кіно. Усвідомлення цих кодів, на думку маестро, сприяє більш глибокому розумінню сучасного контексту, зокрема у бізнес-діяльності.

Разом із Михайлом Казиником у концерті взяла участь Інеса Чернявська – піаніст, психолог, поет.