Візит представників Disney до Одеси

Наприкінці літа головний офіс RedHead відвідала делегація знаменитої корпорації розваг: директор ритейл-операцій Disney у Східній Європі Богуслав Шиле, представник Disney в Україні Віталій Бородій, а також менеджери Disney Анета Юдин та Агнешка Пил.

Дітям хочеться частіше зустрічатися зі своїми "мультяшними" друзями. Тому Disney не втомлюється вигадувати нові серії витівок і подвигів улюблених героїв. Дітей оточують їхніми кумирами і в реальному житті: одяг, взуття, білизна, дитяча парфумерія та косметика, меблі, посуд та інші дитячі товари прикрашені принтами та аплікаціями за мотивами пригод відомих діснеївських персонажів.

RedHead Family Corporation як безумовний лідер дитячого ритейлу зацікавлена ​​у збільшенні імпорту діснеївських товарів і розширенні лінійки товарів із діснеївськими героями. Робоча зустріч двох команд – Disney та RedHead – була присвячена саме цьому питанню.

Під час презентації менеджери RedHead відібрали низку цікавих новинок для постачання та обмінялися з гостями успішним досвідом просування продукції Disney на ринку дитячих товарів. 

Ключовим моментом зустрічі була презентація нових мистецьких та анімаційних фільмів студії Disney, які вийдуть у прокат 2014 року. Напередодні прем'єри «Людини-павука 2» Disney планує зробити магазини «Антошка» флагманами висвітлення цієї події, поєднавши зусилля з ще одним партнером – корпорацією Hasbro.

В офісі RedHead з делегацією Disney зустрічалися представники департаменту роздрібної торгівлі Інна Ренгач, Ольга Москальова, Ірина Семенова, Ігор Кішлян та представники департаменту з управління ланцюгами постачання Катерина Чацька, Ірина Балашова, Юлія Чижикова та SCM-директор Вадим Орлов.