12 найвищих нагород за підсумками 2012 року

Під час традиційних річних зборів у центральному офісі RedHead були вручені нагороди та дипломи найкращим співробітникам корпорації. 

Люди, які досягли визначних успіхів у ключових для компанії проєктах, за підсумками 2012 фінансового року здобули найвище визнання.

Традиційна десятка номінантів на найвищу нагороду цього року збільшилася на одну пару – нагороду отримали 12 осіб. 

Глухов Микола Миколайович

Заступник фінансового директора з економіки та фінансів м. Одеса

За безперервний професійний рух уперед, за високі стандарти, за лідерську позицію, за забезпечення фінансової стабільності, ефективне планування та аналіз, за ​​силу, витримку та відповідальність під час виконання нових і трудомістких процесів, за генерацію та втілення ідей. За унікальне прагнення особистісного та професійного розвитку; а також за високу моральну культуру особистості.

Алєксєєнко Тетяна Михайлівна

Заступник фінансового директора з бухгалтерського обліку

м. Одеса

За вміння працювати за умов жорстких обмежень і водночас досягати цілей креативними методами; за поєднання м'якості та наполегливості, граційну майстерність переговорів. За вміння дотримуватися термінів та досягати результату з найменшою витратою коштів. За бездоганне упорядкування юридичних документів корпоративних прав торгових марок і власності компанії; та відповідно за внесок у головний проєкт RedHead.

Єльняков Андрій Олександрович

Виконавчий директор дніпровської філії, директор роздрібної мережі південно-східного регіону

м. Дніпро

За безперечний авторитет у команді східного регіону. За лідерську позицію та мотивацію колективу задля досягнення високих показників. За максимальний в усій мережі приріст продажу (23,6%) проти минулого року та виконання річного плану на 98%. А також за унікальне поєднання харизми та шарму.

Михайленко Любов Михайлівна

Директор дитячого супермаркету «Антошка»

м. Київ

За багаторічний внесок у розвиток  магазинів «Антошка», за унікальну здатність виводити магазини на провідні позиції. За вміння збільшити продаж (приріст 27%), коли скорочується площа магазину. За створення згуртованої команди, яка не лише досягає високих показників, а й бере участь у соціальних проєктах. За унікальне поєднання двох якостей: директор-лідер і директор-наставник.

Лобова Марія Олександрівна

Керівник відділу дослідження та аналізу ринку, департамент дистрибуції

м. Одеса

За об'єднання успішної команди, залучення та вмілу координацію дій різних відділів і департаментів, за відданість та вірність стратегії «Перемогти!». За цілеспрямованість та натхненність, за успішний запуск та просування власного бренду RedHead – Smarty Family! За істотний внесок у проєкт неймовірної значущості та величезного потенціалу.

Струк Олександр Богданович

Директор з імпорту та експорту

м. Одеса

За забезпечення компанії стратегічним товарним асортиментом 2012 року. За вміння знаходити вихід із найскладніших і заплутаних ситуацій під час роботи з митницею, а також за завзятість та постійну активність під час організації альтернативних способів оформлення вантажів по всій Україні. За вміння героїчно та результативно відстоювати інтереси компанії.

Рудєва Лариса Миколаївна

Директор дитячого супермаркету «Антошка»

м. Дніпро

За лідерство у прирості обсягів продажу дніпровської філії, і, зокрема, за найбільший приріст (34%) серед магазинів такого формату як «Антошка Центр». За величезний внесок у лідерство за показниками серед регіонів. За унікальну здатність до наставництва та виховання керівників роздрібної мережі.

Вікол Володимир Григорович, інженер-програміст, та Сапожнікова Людмила Петрівна, керівник фінансово-аналітичного відділу

м. Одеса

Нагорода найефективнішої сімейної пари RedHead. За унікальну здатність цих двох людей, незалежно від відділів, де вони працюють, проєктів, якими вони займаються, будувати гармонійні професійні та творчі взаємини, які сміливо можна назвати сімейними. За те, що дарують усім увагу, чуйність та любов. За унікальну здатність народжувати дітей та ідеї без відриву від виробництва.

Чацька Катерина Олександрівна

Керівник групи закупівель і постачання одягу та взуття

м. Одеса

За унікальне поєднання харизми та ніжності, за загальну любов постачальників до багатогранної особистості. За беззастережну автентичність і лідерство в категорії «одяг» та за інтеграцію зусиль роздробу, SCM та постачальників. За відмінну здатність ухвалювати відповідальні рішення та за найбільший потенціал зростання серед усіх товарних категорій.

Абушаєва Світлана Михайлівна

Інженер з експлуатації будівлі

м. Одеса

За природжений підприємницький хист, поєднання зовнішньої жіночої тендітності з непохитним стрижнем, вміння розв'язувати проблеми, за які інші навіть не беруться. За застосування всього багаторічного досвіду, отриманого в компанії, для розв'язання питань найкращим способом. За значний внесок у головний проєкт RedHead.

Крітіна Аліна Валеріївна

Керівник проєктів із розвитку персоналу

м. Москва

За істотний внесок в імплементацію нових технологій з управління персоналом, залучення нових найцікавіших співробітників і партнерів. За оперативне та чітке впровадження KPI серед учасників Dream Team. А також за щиру цікавість, непосидючість, величезну жагу до життя та багато нових відкриттів! І, нарешті, за народження та пробудження Dream Manager у компанії!

Вихренко Лариса Павлівна

Фінансовий директор

м. Одеса

За те, що є енергетичним центром, що віддзеркалює суть компанії. За важливість для концерну як Сонця для Сонячної системи. За жіночність і неймовірно високий рівень старанності.

За те, що вистояли ще один непростий рік, протягом якого всі атаки було відбито, а суди виграно.

За те, що вміє виконувати бажання ще до того, як вони були сформульовані.