Владислав Бурда став почесним консулом Республіки Словенія в Україні

Отримання Владиславом Бурдою статусу почесного консула Словенії та відкриття словенського консульства на території головного офісу RedHead створює новий, дипломатичний вектор розвитку корпорації.

Робота почесного консула сприятиме поглибленню співробітництва Республіки Словенія з регіоном, насамперед у сфері торгівлі та туризму. Пошук ділових партнерів в Одесі та області, встановлення зв'язків з організаціями та підприємствами Словенії, а також активізація взаємообміну у сфері науки та культури між Словенією та Одеською областю — саме це є обов'язками почесного консула.

Тісні ділові зв'язки RedHead зі Словенією зародилися на початку діяльності компанії, і на сьогодні RedHead Family Corporation входить до десятки найбільших експортерів словенських товарів (каші Bebi, соки Frutek, паштети Argeta, мінеральна вода Donat, іграшки Mehano).

Встановленню зв'язків RedHead зі словенським посольством сприяв Емір Хркович, генеральний директор російського представництва Atlantic Grupa та партнер RedHead з 1995 року.

Одним із перших у межах діяльності консульства став візит словенської делегації 18-19 липня. Офіс RedHead відвідали Наташа Прах, тимчасовий повірений у справах Посольства Республіки Словенія в Україні, Еміль Тедескі, власник і президент Atlantic Grupa, що володіє виробництвами у Словенії, та Сречко Накіч, віцепрезидент Atlantic Grupa.

Під час цієї зустрічі спільно з командою RedHead запланували нові напрями взаємної інтеграції між Україною та Словенією. Крім поглиблення бізнес-співробітництва зі словенськими партнерами та просування словенських продуктів в Україні, програма містить проєкти, пов'язані з навчанням персоналу та обміном досвідом між RedHead та словенськими компаніями.