«Антошка» підтримав дев’ятий дитячий чемпіонат України з тенісу в Одесі

З 19 до 25 травня на кортах "Лаун Теніс Клубу" відбувся чемпіонат України з тенісу "Кубок Антошки»-2013 для хлопчиків і дівчаток до 14 років.

2013 року в чемпіонаті взяли участь 90 юних спортсменів із 25 міст України.

Під час офіційного відкриття "Кубка Антошки"-2013 почесні гості з Федерації тенісу України відзначили високий рівень організації цього чемпіонату. «Кубок Антошки» за 9 років існування став першим щаблем для багатьох молодих гравців під час сходження на вершини тенісного спорту.

З цього року «Кубок Антошки» входить до офіційного календаря Міністерства у справах молоді та спорту України.

Організатори чемпіонату планують наступного року змінити дати проведення «Кубка Антошки» так, щоб найкращі українські тенісисти після гри за Кубок «Ролан Гаррос» змогли провести майстер-класи в Одесі.

За «Кубок Антошки»-2013 змагалися хлопчики та дівчатка до 14 років в одиночних і парних розрядах. Фінал і нагородження призерів відбулися 25 травня.

«Антошка» підготував для чемпіонів інтелектуальні призи. Разом із пам'ятними кубками та медалями переможці отримали настільні ігри «Монополія», «Скрабл», «Коридор», «Еліас» (за II та III місця) та планшети Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (за І місце).

Крім цього, Сергій Харчев та Юлія Стародубцева, володарі «Кубка Антошки» за I місце в одиночному розряді, отримали додаткові подарункові сертифікати на придбання в мережі «Антошка» будь-якої пари спортивного взуття Joma.

Юлія Стародубцева також стала переможницею в парному розряді серед дівчаток разом із Дарією Агаповою.

Переможцями в парному розряді серед хлопчиків стали Михайло Кванталіані та Сергій Тихоненко.