Відбувся перший офіційний візит до України засновника Atlantic Grupa

18-19 липня Україну вперше відвідав Еміль Тедескі, власник і президент компанії Atlantic Grupa (Хорватія).

Atlantic Grupa належать словенські заводи з виробництва дитячих каш Bebi, паштетів Argeta, води Donat. Найбільшим європейським дистриб'ютором цих продуктів є RedHead Family Corporation. Еміль Тедескі приїхав до Одеси, щоб особисто відвідати RedHead, обговорити можливості більш тісних партнерських відносин та виступити перед учасниками XIII івенту FBN Ukraine, який проходив у той самий час в Одесі.

Еміль Тедескі, власник Atlantic Grupa Еміль Тедескі – один із найуспішніших і найзаможніших хорватських підприємців, який зумів у кризові 2010-2012 роки встановити безпрецедентний рекорд – збільшити оборот своєї компанії більш ніж утричі: з 250 до 840 млн євро.

Еміль Тедескі сприяв вступу Хорватії до Євросоюзу, є почесним консулом Ірландії в Хорватії, з 2010 року – членом Економічної ради при президентові країни.

18 липня на зустрічі з Емілем Тедескі в офісі RedHead були присутні керівники напрямів дистрибуції, роздробу та постачання на чолі з президентом компанії Владиславом Бурдою. Еміля Тедескі супроводжували віцепрезидент Atlantic Grupa Сречко Накіч та бренд-менеджер Bebi Анастасія Агапова.

Учасники зустрічі обговорили стратегію просування брендів Argeta, Donat, Bebi, можливості для виведення на український ринок нових продуктів Atlantic Grupa та набуття досвіду співробітниками RedHead у фармацевтичній сфері на території Словенії.

19 липня Еміль Тедескі провів майстер-клас під час офіційної частини івенту FBN Ukraine, що проходила у конференц-залі RedHead Family Corporation. За роки розвитку Atlantic Grupa ставала власником багатьох європейських компаній, тому Еміль Тедескі має колосальний досвід успішної інтеграції різних компаній і корпоративних культур. Цим досвідом та іншими рецептами ефективного менеджменту він поділився з українськими власниками сімейних бізнесів.

Цей насичений дводенний візит власника однієї з найбільших компаній колишньої Югославії допоміг вийти на новий рівень продуктивної взаємодії Atlantic Grupa та RedHead.