Візит до Одеси нового керівника бренду Tolo

Це був перший візит до України Романа Яворського, СЕО Deacon&Co Ltd, до якої входить компанія Tolo Toys: з нею RedHead співпрацює вже 15 років. Дводенний візит пана Яворського до Одеси був присвячений знайомству з RedHead Family Corporation.

Роман Яворський обійняв ключову посаду в Deacon & Co Ltd після відходу попереднього CEO на початку 2012 року. Пан Яворський близько 30 років працює в Гонконгу, тривалий час був правою рукою Стіва Реардона, автора бренду Tolo.

Україна виявилася включеною до графіка поїздок нового керівника Tolo для знайомства та розуміння стратегічних ринків.

В Одесі разом із командою менеджерів RedHead та бренд-менеджером Tolo в країнах Європи Роман Яворський відвідав кілька роздрібних точок та зміг побачити, яка увага приділяється бренду Tolo – як в «Антошках», так і в магазинах клієнтів дистрибуції RedHead.

Під час зустрічі в головному офісі RedHead Family Corporation пройшла презентація відділу іграшки, в якій були представлені деталі поточної ситуації, а також прогнози щодо подальшого рівня продажу та закупівель асортименту Tolo.

З Одесою Романа Яворського єднають не лише бізнес-інтереси: тут народився його дідусь, який після Другої світової війни опинився у Великій Британії.

За підсумками свого візиту до України Роман Яворський написав: «Я був вражений рівнем професіоналізму команди RedHead, їхньою вірою у бренд, а також тим, наскільки добре ця компанія представляє Tolo та інші бренди у своїх магазинах».